Menu

De Burgerlijke stand

De Burgerlijke stand

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Een enorme Oostenrijkse legertruck met hijskraan zorgt ervoor dat de ronddraaiende roosters en vuurschaal op de juiste hoogte komen te hangen. Op een houtgestookt vuur bereiden wij vervolgens onze overheerlijke gerechten. Gespecialiseerd zijn wij in luxe hamburgers, maar eigenlijk bereiden wij alles wat lekker is om te BBQ-en. Worsten, burgers, saté en vegetarisch. Kreeft, bavette, gamba's en tonijn. Alles uiteraard biologisch en ingekocht bij kwaliteitsleveranciers. Mocht u een feest organiseren waar 's lands tofste foodtruck de setting moet omtoveren tot iets onvergetelijks, neem dan snel contact op met De Burgerlijke stand.

De Burgerlijke stand is drie jaar geleden gestart. In eerste instantie werd de enorme BBQ gehangen aan een wigwam. Nog steeds wordt er in deze setting acte de présence gegeven op met name bruiloften en feesten.
Afgelopen voorjaar hebben wij in Duitsland een grote legertruck met hijskraan aangeschaft. Naast de praktische voordelen van een hijskraan geeft de truck ons een enorm robuuste uitstraling. Op festivals zijn wij zonder uitzondering de meest gefotografeerde attractie.

Sinds wij de beschikking hebben over onze truck merken wij dat we aan het doorbreken zijn in foodfestivalland. Zo hebben wij het afgelopen seizoen gestaan op toonaangevende foodfestivals als: Lepeltje Lepeltje, Kannen en Kruiken, Barrio Cantina, Eeterij op Wielen, HAP en Rrrollend. Naast de vele foodfestivals hebben we ook ervaring met muziekfestivals. Zo stonden wij al op Defqon 1. 7th Sunday en Harmony of hardcore. Met ons gehele BBQ-park en onze twee enorme gietijzeren pannen kunnen wij met gemak 300 personen per uur voorzien van smakelijk eten!

Gerechten

Op onze houtgestookte BBQ bereiden wij alles wat lekker is om te BBQ-en. Ons vlees komt van de ambachtelijke slager. De vis wordt op een verantwoorde manier gevangen en groente en fruit wordt op biologische wijze geteeld. Wij hebben ervaring met:

Luxe hamburgers
Saté
Tonijn
Kreeft
Lam
Gegrilde ananas
Gepofte avocado, aardappel, paprika, knoflook en tomaat
Bavette
Kip
Ambachtelijke braadworsten
Salade buffetten
Stoofpotten
Nacho's
Paella
En lekkere getoaste broodjes

Chef's specials

Meestal staan wij op evenementen met onze onovertroffen hamburgers. Het biologische vlees wordt door de slager gemengd met onze zelf aangeleverde ingrediënten. Met name de toevoeging van veel geraspte kaas maakt onze burgers tot de sappigste en smeuïgste die u ooit geproefd heeft. Onze burgers komen met sla en tomaat op een prachtig broodje, voor ons "op maat" gemaakt door de warme bakker in Groningen. De burgers zijn verkrijgbaar in de varianten: Nederlands, Italiaans, Spaans en Engels.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 7
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel België
 • KvK nummer:
  Niet opgegeven

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De Burgerlijke stand
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck