Menu

Löven bvba

Löven bvba

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Voor elke feest staan we paraat! We serveren ook lekkere wijnen bij elke lasagne, voorgerechten en nagerechten. Laat het aantal personen weten aan wie we moeten serveren, wij zorgen voor de drank en het eten!

Onze lasagnes zijn deels seizoensgebonden, dus we kunnen ook altijd naar wens gerechten produceren. voorts hebben we altijd vegetarische, veganistische en lactosevrije opties.

Belangrijke informatie
we hebben verschillende formules op uit te kiezen alle informatie is te vinden op [link]! tot snel!

Gerechten

Vanuit ons lasagne concept restaurant serveren we nu ook in ons resto-on-wheels. We prepareren alle lasagnes in onze professionele keuken. En met gespecialiseerde oven bakken we de lasagnes af in de foodtruck. Op 5 minuten staat de hete lasagne voor de neus, klaar om gesmaakt te worden.

Chef's specials

Uiteraard serveren we de klassieke Bolognaise lasagne, met onze eigen twist. We serveren ook telkens seizoensgebonden specialiteiten en eigen bedenkingen. Telkens heerlijke lasagnes, gaande van Vlees, vis, Vegetarisch en zelfs veganistische variëteiten.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  500 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 8
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  LEUVEN + 50 km
 • KvK nummer:
  0667863509

Onze crew

De bezieler van het concept is Lieven, de ultieme lasagneman. je zal hem vaak zien meesmullen van de lasagnes. Na 2 jaar kan hij er nog steeds niet van afblijven.

onze supercrew van het restaurant, afhankelijk van beschikbaarheid kunnen ook met de foodtruck meekomen. Allen super capabele vriendelijke mensen.

Certificaten

 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Löven bvba
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck